Schoenen stuk en voor straf naar huis lopen

Lief kwam er achter dat de hielen van mijn schoenen al allebei stuk zijn. De linker meer als de ander. Nu snap ik ook waarom ik vaak last heb van mijn linker hiel. Misschien volgende keer maar eens kijken waar dit vandaan kan komen.
Contact opgenomen met All4running en die vonden het wel heel vlot en ik mag ze komen brengen, gaan hun kijken of het te maken is en anders misschien een paar nieuwe. Dus vanmiddag maar even weg brengen.

Eerst die ochtend maar eens auto’s bekijken. Lief wil toch graag een klein en niet al te duur autootje voor erbij. Via Lelystad en Zaandam, gaan we naar Alkmaar om mijn schoenen weg te brengen. Daarna nog in Heerhugowaard auto’s kijken. Nu had ik het leuke idee om vervolgens vanuit Heerhugowaard hardlopend terug te gaan naar huis. Niet voor straf natuurlijk. Had gekeken op google maps en zal ongeveer 18 km zijn, net leuk dus.

Eerst nog even wat drinken en me omkleden bij de Mac. Daar wel mijn oude schoenen natuurlijk aan en voor het eerst ook compressie sokken. Ff plassen nog en lief gedag zeggen. Best wel een lekker weertje, maar windje was wel behoorlijk. Maar gelukkig had ik die niet pal tegen, soms een beetje mee. Helaas onderweg best wel wat regen gehad. Nu alleen niet de juiste gegevens op google maps gebruikt waarschijnlijk, dus de 18 km werden er 23. Maar ja, als je toch naar een marathon wil toe trainen. 🙂

https://www.strava.com/activities/922103042

’s middags ook een belletje gekregen dat de schoenen gemaakt waren en ik ze weer kon ophalen. Netjes hiel opgevuld en een stukje kalfsleer erin gestikt in beide schoenen. Top service zo van All4running. Blij dat ik ze gewoon in een winkel heb gekocht, heb je tenminste wel gewoon een stukje service erbij.

This entry was posted in Hardloopblog, Trainingen. Bookmark the permalink.