Damloop 2017

Zo dit jaar weer de damloop, waar het eigenlijk vorig jaar allemaal mee begonnen is.
De eerste wedstrijd waar ik me toen voor inschreef. Altijd gezellig, met veel publiek en muziek overal langs het parcours. Geweldig leuk.

Alleen ten opzichte van vorig jaar is de voorbereiding iets anders geweest. Net terug van 2 weken Bali, dus kijken hoe het gaat lopen. Wel lekker dat ik dit jaar in het LeChampion vak kan starten en niet pas om 15 uur.

Ik wordt deze ochtend wakker en zie er best wel tegenop. Na het omkleden begint de zin gelukkig te komen en gaan we met de trein die kant op. Gelukkig is mijn trouwe supportster er ook weer bij. Die heeft gelijk de tijd om even de primark in Amsterdam onveilig te maken.

In Amsterdam nemen we nog ff wat te drinken bij Loetje, net als vorig jaar.

We gaan er weer tegenaan. De eerste 2 km gaan ook best nog wel lekker, niet te snel en een tempo van rond de 12 km per uur.

Maar dan wordt het steeds zwaarder, toch niet genoeg getraind? Niet voldoende uitgerust, zou zo maar kunnen. De loop veranderd dan al snel naar een hele zware opgave. Zie hier dan ook een foto van onderweg. Daar is de lol er al echt vanaf.

Maar toch weer gewoon uitgelopen, de tijd niet al te best. Maar al met al wel een lekkere dag gehad. Volgend jaar beter 😀

https://www.strava.com/activities/1187898526

This entry was posted in Hardloopblog, Trainingen. Bookmark the permalink.